Snoriga

Jag svettas och Per fryser. Det är lite sjukstuga här. Signe sover men är förkyld. Hon har iaf vart pigg idag, men snorat på massa och haft en temp strax under 38. Men den verkade sjunka lite inför kvällen, och det var ju bra eftersom den brukar vara högre på kvällen.

Vi har bara vart hemma idag. Städat och tagit fram tomtar. Så nu är det lite mer julstämning. Signe var förtjust i änglaspelet som plingade fint.

Igår var jag och Signe till mamma och pappa och hälsade på. Sen åkte vi och kikade på Pers innebandymatch som de vann med 23-3... Signe satt på plan under pauserna med sin golfklubba och försökte träffa innebandybollen som jag rullade fram till henne. Sötfisen var jättedukig, och hon tyckte det var väldigt skoj!

Shit. Jag vet inte om jag har nåt mer att skriva. Signe reser sig blixtsnabbt upp nu, mot allt möjligt. Det är otroligt vad snabbt det går när de väl lär sig något nytt. Tycker jag hör många som säger att deras barn förstår innebörden av "nej" och "ajaj". Signe förstår det inte alls. Eller så struntar hon i det. Hon bara skrattar och tycker det blir ännu roligare när vi säger "ajaj". Bustjej!

Som det ser ut nu blir det nog varken Öppna förskolan eller simning imorgon. Trist. Per har ont i magen och mår illa också så hann kanske måste vara hemma från jobbet om det inte blir bättre... Hoppas att det inte är magsjuka och att vi alla blir friska till jul!

Signes tänder där uppe har börjat ploppa ut på riktigt. Nu går hon och gnisslar tänderna mot varandra. Uvva!


Hallåååå?


Signe var väldigt fokuserad på att dra upp alla koftor, mössor och tröjor ur kartongen hos mormor och morfar :)

Kommentarer
Postat av: Helen

vad jobbar per med nu, tycker jag har sett honom titta in på kesam nån kväll. ser ut som han iaf :)

Postat av: Malin

Truls gnisslar också tänder, HELA tiden. Inte lätt att säga åt honom att sluta heller :)

2008-12-14 @ 22:04:20
URL: http://malinsundqvist.blogg.se/
Postat av: Hannu

Theo gnisslar tänder så att det går rysningar längs hela ryggraden :)

2008-12-14 @ 22:51:33
Postat av: Lina

Ha ha, Tuva bryr sig heller inte ett dugg när vi säger till henne på skarpen, bara skrattar och fortsätter med sitt bus. Skitungar...;)

Ja, det där gnisslte blir Fredrik tokig på, han försöker stoppa henne varje gång, hon tycker väl det är häftigt att känna att hon har nåt hårt där inne, det är tur att det inte är de här tänderna som ska sitta för alltid!



Krya på er!

Kram

2008-12-15 @ 11:11:07
URL: http://lhoof.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback