Helt färdig.

Jag känner mig inte så bra. Mår alltså inte så bra. Känner mig klen och väldigt trött. Hade ont i magen och kände mig lite illamående nyss, men det försvann efter ett toalettbesök... Ursäkta.

Tror att Signe är lite halvdålig i magen också för hon har pruttat en hel del i kväll, och hon har ätit väldigt dåligt idag. När hon skulle sova så låg hon och småjämrade sig en stund innan hon somnade. Jag var in och lyfte upp henne en gång, för jag tänkte att hon kanske hade en rap som ville upp. Då pruttade hon ljudligt istället... lillmagen.

Jag ska nog lyssna på min kropp den här gången och gå och sova snart. Hade svårt att somna igår, så det blev sent. Trodde att en sak var löst, men så var det inte. Och det känns jobbigt, för jag mådde mycket bättre sedan vi bestämt hur vi skulle göra. Nu känns det som ett problem igen. Fast det inte borde vara så.

Igår var jag och Signe bara hemma. Efter att hon hade ätit välling vid kvart över sex somnade hon om (!) och sov till åtta. Skönt att hon vill sova lite längre än tidigare. Kanske behöver mer sömn med tanke på all energi som måste gå åt till att krypa fort.
Hon fick bara sova en gång igår, eftersom hon sov i nästan tre timmar. När klockan närmade sig fem var hon trött, men lyckades hålla sig vaken till strax efter sju. Istället för att göra nåt vettigt alls under den tiden låg jag i soffan och läste boken
Högt spel - en spelmissbrukares memoarer. Jonas, som boken handlar om, bodde i Bollnäs ett par år och spelade med Pers innebandylag.

Innan kvällen kom så hann jag iaf dammsuga och byta sängkläder. Alltid nåt. Sen var jag och tränade Step. Det var en gästinstruktör där som körde en annan sorts step, och herregud så jobbigt det var! Jag var helt slut.

Idag har jag, Signe och mamma vart till Barnens Hus i Söderhamn. Vi har handlat lite julklappar till Signe. Kommer att bli en mysig jul. Hoppas jag.

Jag har lyckats fått upp grangirlangen på bron så att det lyser fint. Fixade även en ljusstake i friggeboden och fick upp julgardinerna i köket. Men julduken måste vi nog snart byta ut. Den hänger ner en bit på kortsidan och så fort Signe har lärt sig resa sig upp på egen hand, vilket är snart för hon tränar väldigt mycket, kommer allt rasa ner på golvet...

På eftermiddagen kom Pers föräldrar förbi en sväng och lekte lite med Signe. Hon blev jätteglad över att få besök och stod vid vardagsrumsbordet och dansade massa!

Nä usch, jag måste nog verkligen sova nu.


Kommentarer
Postat av: Fredrika

Jag vet några som har magsjuka nu. Hoppas det inte är så illa. Läste att ni hade varit i söderhamn också, reagerade lite på det.. Vi åt där inne på E-center i fredags och alla blev matförgiftade utom Jag! För jag åt inte de som dom åt. Så tänkte om ni hade ätit där kanske? hoppas ni klarar er och mår bättre snart. Kram

Postat av: emmy

hoppas du känner dig bättre snart! det är inte kul att varaa sjuk speciellt inte om det är magsjuka. blää

2008-12-05 @ 19:21:55
URL: http://emmyt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback