Nya sovrutiner, eller bara tillfälligt?

Imorse fick vi sovmorgon igen. Signe vaknade strax före sex och fick välling, sen verkade hon inte kunna somna om så jag tog över henne till oss. Efter ett tag sov hon skönt igen och vi vaknade vid halv nio! Härligt härligt!

Sovtiderna under dagen blir ju lite knasiga när hon sover så länge, så om det skulle vara så att hon faktiskt lyckas sova länge imorrn också då kanske jag ska försöka hålla henne vaken till efter lunch så att hon bara sover en gång på dagen. Vi får se. Idag sov hon en gång mellan 11.20-13 och sedan från 17.10-18.30... Så ikväll somnade hon strax före nio. Blir nog bättre med en lång sovstund istället.

Imorgon ska vi bara vara hemma och ta det lugnt, skulle iofs behöva handla så kanske vi måste iväg på det. Annars känns det skönt att ta det lugnt efter en måndag och tisdag med aktiviteter. Jag ska träna imorrn kväll, men då behöver jag inte bylsa med Signes kläder iaf.

Per hade lite att göra på jobbet idag så han kom hem vid halv ett redan. Skönt för honom att vi skulle på rytmiken, då kunde han passa på att sova i soffan.
Signe var glad under sångstunden och gillar när vi hoppar runt fort och spelar med maracas. Eller hon gillar nog bäst att äta på dom. Framförallt nu när det verkar klia nå väldigt i överkäken. Vi har sett en vit prick på vänster sida, så det dyker nog upp en tand snart. Hon sitter ofta och biter och gnuggar på ena handleden, så först trodde jag att det kliade där. Men troligen är det i munnen det kliar.

Signe har gått och sagt ga, gack och gacka hela dagen. Tror att hon gillar G ljudet... Eller så är det för att hon gillar sina dockor så mycket. När vi frågar vart dockan är, sätter hon genast fart och kryper och letar. Såå söt!

Jag tänkte lägga upp en film när hon rusar fram med gåvagnen, men det tar en massa tid för den att bli klar, så jag lägger ut en bild sålänge.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback