Vänner

Då var det några dagar med dålig uppdatering från min sida. Kan lätt bli så när Per inte är och tränar tre kvällar i veckan som han brukar.

I lördags var vi iväg på fest! Jag hade jättekul! Det var trubadur en del av kvällen, så vi dansade styrdans. Riktigt skoj!

På söndagen skulle vi till farmor på middag. Vi brukar ha en årlig middag efter jul då min faster med familj också kommer ner från Färila. I år var det bara en av mina kusiner med, Anna. Det var synd att Stina jobbade så att Signe inte fick träffa Ida.
Jag kände mig rätt seg och mådde lite halvdåligt innan vi fick i oss mat. Men det kanske är okej eftersom det egentligen var första gången jag drack alkohol på riktigt efter att jag blev gravid. Dvs på över 1,5 år. I somras var vi också på fest, men då tog jag nog bara två glas vin.

Igår var
Lina, Tuva och Elin här på besök! Signe och Tuva busade på och var så söta tillsammans. Det var trevligt med besök och roligt för Signe att få någon att leka med. Signe pekade på Tuva och skrattade. Hon tyckte nog att hon var väldigt söt! De var kvar i ett par timmar och vi passade på att slänga i oss en fika medan barnen stökade på runt våra fötter.



På kvällen for jag till Fia och käkade tacos och annat gott med henne, Sara, Frida, Jossan x 2 och Karin. Sara ska ju till Alperna i 3 månader så vi passade på att träffas. De tjejerna brukar väl ses oftare men det var roligt för mamman att få lämna hemmamiljön och träffas och skratta lite också! Det tackar jag för!

Idag har graderna pendlat mellan -12 och -15. Det är för kallt! Vi har inte gjort mycket, bara vart hemma. Signe har vart på toppenhumör i eftermiddag och skrattat och poat på för sig själv. Hon gick 5,6 steg också! Små små söta steg! Mamman och pappan är så stolta! Per tog fram filmkameran, men då blev det stiltje. När han stängde av den gick hon några steg igen. Men jag måste locka henne med nåt, så att hon går mot mig. Men snart kanske det bär av!

Imorgon är det nyårsafton. Brorsan och Sara kommer hit och käkar med oss och skålar in det nya året. Det blir roligt! Johan ska stå för maten. Han ska tydligen vara rätt bra på att laga mat, så då kan han få fixa det. Själv ska jag försöka hitta på någon god efterrätt. Förra året åt vi chokladpudding! Haha Gott men inte så avancerat kanske.

Kommentarer
Postat av: Lina

Ha ha, sötisar!!

Tack för en trevlig dag, igen! =)

Tror jag glömde Tuvas AD-droppar hos er...? Får gå till BVC och hämta nya efter röddagarna!



Gott Nytt År!

Kram

Postat av: Hanna

Barnet blir bara mer och mer likt sin mor.

2008-12-30 @ 22:41:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback