Signe kan ställa sig upp!

Som ni har sett på filmen så har Signe lärt sig klättra idag. Men innan kvällen var över kunde hon också resa sig riktigt. Vi kikade in på henne när hon skulle sova för det var sånt liv. Då möttes vi av en skrattandes liten tös som stod upp vid fotändan på sängen :)
Hon har också släppt taget om både oss och saker många gånger idag. Vi distraherade henne några gånger genom att fråga vart boken och nalle puh var, det resulterade i att hon stod själv ganska länge! Det är när hon kommer på att hon inte håller i något som hon sätter sig.
Hon ser så stolt ut när hon kan stå utan att hålla i sig. Är nog för att vi berömmer henne så mycket kanske. Det är gulligt att se att hon förstår när hon är duktig.

Vi for iväg på innebandy. Men matchen var flyttad så den hade börjat klockan 13 istället för 14. Så när vi kom var det drygt 10 minuter kvar. Riktigt irriterande med tanke på att det inte är bara att åka iväg vintertid med en liten tjej. Det är mat som ska packas, blöjor som ska ned, vatten, banan, majskrokar, välling ifall hon vägrar äta, ombyte... Ja, ni mammar förstår. Jag slapp klä på Signe iaf för hon vaknade tjugo över två och då gick vi direkt till bilen. Eftersom hon hade sovit i vagnen var hon ju redan klädd. Men, trist att de inte kunnat uppdatera hemsidan med den nya tiden.

Per var i Hudik och och spelade match. De vann med 7-9. Per gjorde två mål.

Ikväll har vi kollat på dansbandskampen och käkat tacogratäng. Tycker det är riktigt trist att det är samma två band som går vidare från varje omgång. Det fanns faktiskt bättre band ikväll.

Signe pruttar en hel del fortfarande. Men det är väl som Per sa, att det är bra att hon pruttar så att hon inte får ont i magen.

Imorgon ska vi få äta julbord, jag och Per! Pers föräldrar har ätit julbordet på golfrestaurangen och tyckte att vi också skulle göra det för att det var så bra. Så de är snälla och bjuder oss! Ibland måste man betala för att få vara barnvakt ;) Härligt med julbord. Jag älskar verkligen framförallt sillen och laxen! Förra året kunde jag inte äta fullt ut eftersom jag var gravid, men det kan jag minsann nu! Och tydligen skulle de ha ett fantastiskt efterrättsbord. Mums!

Kommentarer
Postat av: Erika

Hur var julbordet? Lurar på om man inte ska ta en sväng dit när dom säger att det är så bra. Fast jag har ju samma problem som du hade ifjol men lite av varje så går det bra.



När jag var iväg på julbord igår fick jag hoppa över sillarna och efterrätten och koncentrera mig på varmrätten för att få i mig. :)

Postat av: Lina

Ja, visst är de underbara, helt otroligt att se de tre bredvid varandra, den ena grymtar till i sömnen och somnar om, den andra gör samma sak en stund efter och så fortsätter det. Ögonen går fram och tillbaka på allihopa, minst sagt! =)



Åh, det skulle va jättekul att ses över jul! Förhoppningsvis är vi hemma från juldagen och till måndag el tisdag innan nyår. Jag tänkte gå ut på annandagen faktiskt, det var flera år sen jag gick ut hemma känns det som. Vet du/ni var man ska gå då?? =)

Vi får höras om dag och tid och var vi ska ses framöver!!



Kram kram

2008-12-07 @ 20:47:10
URL: http://lhoof.blogspot.com
Postat av: Lina

Och va duktig hon är Signe glömde jag ju skriva, nu går det fort fort, det händer saker hela tiden! =)

2008-12-07 @ 20:48:17
URL: http://lhoof.blogspot.com
Postat av: Erika

Det låter bra, på julbord får man så lov att lämna det man inte orkar tycker jag :)



Jag tror det har att göra med att bebisen ska nå upp till att ha armarna där de ska vara i selen för att det ska bli stabilt och säkert. Vi pratade om det på föräldragruppen iallafall. På selen som vi har ställer man in höjden efter att barnet växer. Det beror ju på hur stor bebis man får från början men enl vår sele kan man börja använda den när bebisen är 53cm lång. Om jag nu inte missuppfattat allt ihop :) Vi har ju inte fått med någon beskrivning till den eftersom den är lånad av Staffan och Anna men på lappen står det ngt sånt om det inte menar på något annat mått? :)



Dom andra mammorna på kursen pratade också om att det är bärsjal som gäller första tiden om man vill ha något, och sedan finns det också två typer av bärsjalar, en för nyfödda och en till barn som är några månader. En hel djungel tycker jag haha :)

Och man undrar ju verkligen vad som stämmer egentligen. Kram!

2008-12-08 @ 09:43:45
URL: http://ikapika87.spaces.live.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback