Sömntutor är vi allihopa

Idag har Helene och Klara vart här. De kom vid halv elva precis när Signe slöt ögonen och somnade. Ingen bra tid att hälsa på oss faktiskt. Hon somnar ofta då om hon har vaknat runt nio och sedan sover hon i flera timmar om vi går med vagnen. Gick en promenad. Klara hade med sig sin cykel så hon fick cykla lite. Och sen så sov Signe som sagt var :) Enda till efter två.

Har inte gjort många mer knop idag. Nu ligger lillskruttan och trynar i vaggan. Så skönt att hon kan somna in i bra tid på kvällarna! Och nu tar det inte lång tid för henne att somna heller. Bara den förbaskade nappen som ställer till det ibland när den åker ur och hon bara halvsover. Då vaknar hon till. Men hon sover ju däremellan iaf!

Per ligger och sover på soffan...

Åkte till Ica i Kilafors ikväll för jag tänkte handla. Skönt att få det gjort när jag var själv, och jag valde Kilafors eftersom det går lite snabbare om det skulle bli nå problem här hemma. Jag trodde väl ändå att de stängde 20, men nejdå. Klockan 19! Jisses. Så det var bara att vända eftersom jag kom dit till kvart över. Till klockan 20 tycker jag ändå att de borde ha öppet, så pass stort är väl ändå samhället? Eller kanske inte...

Johanna och hennes familj kanske inte kan komma imorgon. Hon hade vart snuvig sedan i tisdags, dock på bättringsvägen, och så hade Hannes fått feber idag. Tråkigt! Men hon skulle avvakta till imorgon och kolla läget då. Vore kul om de kom och hälsade på! Hannes är ju snart fyra månader så det skulle vara skoj att se hur mycket de utvecklas på de två månaderna. Troligen enormt mycket!

Tänkte nog lägga mig och sova nu.

image493
Det gäller att vara med! Inte många sekunder hon lyckades hålla huvudet uppe. Kanske en :)

Kommentarer
Postat av: Lina

Ja gud ja och sen är de skönt att dom kan sova ute fastän de är världens oväder ute. Theo iallafall för här är altanen inglasad och de är skönt.
Ja han är för de mesta glad, han blir grinig när han är hungrig och rött bara :D
Hon är ju så söt Signe, dom är ju så mycig när dom är så liten och vill somna i famnen, de vägrar Theo nu så de är tråkigt.
Hur gammal är hon nu?

Postat av: Lena

Det gick inte att trycka ut honom heller, blev akutkejsarsnitt men det gick bra! Ska ni träffa Malin i helgen? Kramar

2008-04-04 @ 18:20:55
URL: http://lenawe.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback