Promenix

Igår gick jag och Signe en promenad på 3,5 km. Vi klev upp vid halv nio, så vi gick ut redan vid tio. Hon brukar bli trött 1,5 timme efter att vi har stigit upp ungefär. Sen sov hon som vanligt i vagnen i några timmar.
Efter att vi hade ätit middag for vi till mina föräldrar i Röste. Per fick byta däck på min bil och jag och mamma gick en promenad på säkert 5 km minst. Så det vart mycket gått igår också. Var kvar där och kollade på Talang 2008 sen for vi hem. Missade tyvärr Berg flyttar in eftersom vi åkte hem precis då.

Idag har vi vart till golfbanan, rangen öppnade idag. Jag slog kanske fem bollar kanske. Var så kallt! Gick en sväng med vagnen istället medan Per slog. Första promenaden med vagnen på banan. Kände av träningsvärk i rumpan sedan igår! Mamma hade en riktig fart i sina korta ben, så jag hade fullt sjå att följa med! Sedan käkade vi lunch där innan vi for hem. Var bara att lyfta in Signe i babyskyddet från vagnen och sedan tillbaka till vagnen när vi kom hem. Hon rörde inte en min :)
Mamma och pappa var här en sväng ikväll också. Mamma har gjort en lång "korv" eller orm kanske man också kan säga, som ska ligga som ett skydd i liften till vagnen när jag tar ur åkpåsen. För den blir inte så mjuk och mysig mot kanterna när man tar bort den.

Har kollat på Körslaget ikväll. Team Cans är bäst. Helt klart! Synd att Marko åkte ut, han förygller ju faktiskt programmet med sina humoristiska inslag och kommentarer.

Någon dag till veckan ska jag och mamma åka till valbo och IKEA. Ska bli mycket trevligt! Jag har haft en inköpslista till IKEA klar länge. Vill köpa ett par vårskor också. Och en bikini. Och ett par jeans. Och... :) Ja, jag har ju inte handlat kläder på riktigt länge med tanke på tjockmagen. Så det skulle vara trevligt med något nytt. En bikini har jag då inte köpt en ny på flera år så det måste jag ha till den här sommaren! Ska ta med mitt presentkort på Pepes och kolla nån dag också.

Imorgon ska vi göra lite nytta här på gården. Ska bli skönt att vara ute och plocka lite! Hoppas på finväder som det har sett ut i tidningen. Sen ska Pers farbror komma och ta ner träd nån eftermiddag till veckan. Kul att röja undan!


 Håller ett stenhårt grepp om katten :)


Pappa är sååå rolig!



Kommentarer
Postat av: Lena

Otroligt söta bilder Frida! Skönt med en massa promenader. Var vädret bra? Igår var vi på innebandyn i Globen, tittade ni på TVn nånting? Sköt om er. Kramar

Postat av: Emi

Och mer tråkigt att Marko åkte ut är ju att inga pengar nu går till Orminge och Folkets Hus!!! Som ju brunnit ner!! Buhhhhhhhh säger jag

2008-04-21 @ 10:06:07
Postat av: Frida

Instämmer Emi! Och till och med jag har ju satt min fot på Folkets Hus i Orminge!

2008-04-21 @ 20:29:05
URL: http://fofroridoda.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback