På besök hos Tant Elin

Idag har jag och Signe vart på stan och fikat med Malin. Mycket trevligt eftersom det var längesen vi sågs. Hon bor ju i Stockholm numer. Åkte hem till hennes gamla lägenhet som hon höll på att städa ur och fick träffa Sixten. En långhårig chiuaua. Men vilken sötnos!
Åkte hem till mamma och pappa i röste och hämtade en persienn och sedan hem hit.
Det blev inget besök från Sala. Hannes hade fortfarande feber och Johanna kände sig inte riktigt pigg. Så vi får se om vi kan få in det i maj istället. Tråkigt, men det är så det kan vara.

Var och handlade mat på Ica i Kilafors. Handlade för drygt 500, så lite grejer blev det ju iaf. Ändå köpte jag med mig mat från Hambogrillen hem... Jaja, det går väl åt en annan dag. Pers föräldrar var här när jag kom hem. Signe hade fått en ny skallra.
Hon är så söt när hon ligger under gymmet. Tidigare kollade hon bara på färgerna, det märktes för hon kunde ligga och kolla åt sidan på de leksakerna där. Eller på filten som är gul. Men nu kollar hon mest i spegeln och flinar och pratar massa! Jättehärligt att se! Underbara tös.

Vi har vart hos Elin och Jonas ikväll. Jonas fyllde 35 tidigare i veckan. Så vi fick massa fika och kikade på tv. Tack tack!

Nu ligger Signe i vaggan och smackar på nappen och ska sova. Hoppas det blir en natt då hon bara äter och sover. Två nätter i rad har hon var rätt pigg mellan 5-6 och sedan somnat om till 9. Troligtvis för att hon har somnat ganska tidigt på kvällen. Men nu är ju klockan ändå efter elva.


Busfia


Åh så skönt!



Kommentarer
Postat av: Elin

Ha ha, tant Elin...:)

2008-04-05 @ 10:57:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback