Mat från pappa

Då är det söndag, och snart är helgen slut. Per är på golfbanan på informationsträff och Signe sover i vagnen. Tog ingen promenad idag. Det regnar så jag spred ut lite skarvsladdar ute på altanen och gick på de så att det guppade. Fungerade utmärkt, men hon har gnällt till lite fler gånger än då jag har gått en promenad. Stod ju inte på altan och guppade så länge som jag brukar gå, så jag har vart ut och gungat på vagnen några gånger när hon har låtit.

Igår fick jag upp sommargardiner i allrummet. Passade på att torka fönstrena invändigt också. Det blev ljust och fint med de "nya" gardinerna. Hade de när vi bodde i lägenheten också. Mamma har köpt så mycket fina gardiner till mig där vi har bott tidigare, så jag behöver inte några nya till i år.
Pers föräldrar kom förbi igår. Per och Janne åkte till golfbanan och hämtade mat så vi åt lunch här.
Tog en kort promenad igår, bara så att jag skulle få röra på mig och så att Signe skulle få sova.
Igår kväll kollade vi på Körslaget. Brolles kör var grym! Likaså Team Cans. De två tycker jag nog bäst om, tycker de väljer bäst låtar. Men Marko är ju så rolig, så jag hoppas att han blir kvar länge också. Han förgyller programmet!

Natten till igår vaknade Signe redan kvart i ett och ville ha mat. Men nån måtta fick det vara tänkte jag som var trött som ett as. Så jag gav henne nappen. Vilket fungerade utmärkt. Så inte var hon speciellt hungrig och absolut var tvungen att äta, det är ju bara jag som tror det. Sen vaknade hon igen vid halv tre. Äh, jag provar med nappen tänkte jag. Nu hade hon lyckats vakna till mer än förra gången så nu tog det till 3 innan hon somnade, men hon gnällde inget. Så inte var hon speciellt vrålhungrig nu heller. Kvart i fem, 8 timmar sedan hon åt sist, gnällde hon. ville hon äta. Puckojag. Testade det i natt också, men det fungerade inte lika bra för hon hade vaknat till så pass mycket och jag orkade inte sitta i en halvtimme och vakta nappen så hon fick äta istället.

I fredags fick hon äta ur flaska för första gången! Det gick hur bra som helst. Hon började jämra sig när jag gav henne till Per. Hon tänkte väl att hon skulle bli utan mat eftersom han inte brukar vara den som matar. Men när hon märkte att det kom mat ur nappen som hon sög på blev hon genast nöjd :) Mängden som var i flaskan nöjde hon sig inte med, men det var kul att se att det gick så bra!

Imorgon är det vägning och mätning på bvc som gäller. Tänkte vara kvar på öppna förskolan också.


Smaskens! (stirrblick, ja jag vet! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback