Guldklumpen

Idag har vi vart och vägt Signe. 5450 gram och 58,5 cm lång. Så på två veckor har hon gått upp 420 gram, vilket blir det lägsta veckosnittet hittills :)
Vi skulle till bvc vid 10 redan och Signe var vaken i drygt en timme mellan 5 och 6 sedan somnade vi om. Det resulterade i att jag fick väcka henne vid 9 för att vi skulle hinna dit. Stackarn. Då hade jag vart vaken sedan kvart över åtta så att jag hann göra mig i ordning och käka frukost.
Efter bvc åkte vi och hälsade på Magdalena och Alma och jag blev bjuden på lunch! Mycket trevligt. Signe var trött och sov mest medan Alma var pigg. Tvärtom när de var och hälsade på oss. Då var det Signe som var vaken och Alma som sov som en stock.

Det går bra att lägga Signe i vaggan på kvällarna när hon är vaken! Idag hade hon bara legat i 15 min kanske innan hon somnade! Och så halvsov hon i 15 minuter innan hon vaknade till... ska kolla nu om hon har somnat. Ja, nu sover hon igen :) Sötfisen. Den stora sötfisen ligger på soffan och sover. Han är trött han med stackarn. Ska borsta tänderna och gå och lägga mig jag med. Vore skönt att komma i säng före halv elva nån kväll.

Imorrn ska jag och Signe träffa Helene och Klara och på fredag ska vi träffa Malin som är på besök i Bollnäs en snabbis. Sen vid 14-tiden ungefär kommer Johanna, P-A och Hannes så det blir full rulle!
Ska bli roligt att träffa Hannes! Ni som har läst min blogg länge vet att jag och Johanna gick på gymnasiet i Stockholm tillsammans. Vi är fem tjejer som umgicks mycket och som försöker träffas fortfarande. Och tre av oss fem var gravid samtidigt! Johanna fick i december, jag i februari och Maria ska ha nu i april! Otroligt, ingen av oss hade pratat med varandra och sagt nåt om att vi skulle skaffa barn. Så Maria som ska ha sist var redan gravid när hon fick reda på att jag och Johanna skulle ha :) Lustigt!


Kommentarer
Postat av: Mimmi

Jag vet! Det är ju helt galet det där med att ni tre blev gravida under samma halvår =)
Hälsa Johanna så mycket!!! Ta hand om er!

2008-04-03 @ 19:39:26
Postat av: Lena

Min kompis Malin fick en bebis i lördags och han vägde nästan lika mycket som Signe gör nu. Sjukt! Hoppas allt är bra med er. Kramar


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback