Getingar och citronfjärilar = vår?

Kör en uppdatering i dagboksform tror jag. Har inte orkat skrivit tidigare i veckan.

Måndag

Var på bvc och vägde och mätte. 5700 gram och 61 cm. Så hon växer! Har så långa ben tycker jag! Och då sa Margit, bvc sköterskan, att hon troligen är lite längre ändå. För hon fick inte riktigt ut benen tyckte hon.

Var på Öppna Förskolan. Var mycket folk! Dock lugnade det ner sig efter lunch.

Signe har börjat blivit lite småsnuvig och täppt i näsan igen.


Tisdag

Gick en promenad på förmiddagen så sov Signe i vagnen tills vi skulle till hörcentralen vid tre tiden. Gjorde hörseltest på Signe. Äntligen. Brukar göras på BB redan, men det fanns troligen inga på plats när vi var där så det har dröjt ända till nu. Hörseln var iaf bra.

Signe är fortfarande täppt, dock mest på morgonen.


Onsdag

Var ner på Lidl och skulle kolla på deras barnsaker som de hade den här veckan. Dock hade de fortfarande inte fått fram hela leveransen. Köpte en träleksak som man kan sätta på vagnen eller på babyskyddet, två par strumpor och ett par strumpbyxor. Sista av både strumpbyxorna och strumporna. Tur att det var rätt storlek. Men typiskt att inte pyjamasarna hade kommit. Behöver ju nya sånna och hittar inga på stan! Dåligt utbud på pyjamas. Och så hade jag velat köpa ett hoppdjur som Signe kan ha när hon blir större. Ringde till Lidls kundtjänst idag, torsdag, och fick veta att de hade kört det lasset till en butik i sthlm och att grejerna inte skulle komma in. Trist.

Lämnade bilen och tog en promenad till mormor och morfar på Kilberg. Men det var bara morfar och Izzi som var hemma. Izzi går ju på dagis där :)

På eftermiddagen åkte vi till Pers farmor och hälsade på en sväng. Stackarn har så dålig syn så hon såg knappt om Signe tittade eller blundade. Hon är 90 år, men ändå väldigt pigg. Undrar om man blir 90 år. Pers farfar var 95 år när han dog tror jag. Det är bra att han har gamlingar på sin sida. Vill ju gärna att han ska bli riktigt gammal eftersom det skiljer 10 år mellan oss. På hemvägen svängde vi in till pers föräldrar. De ska göra om köket och ville ha lite smakråd. Jag vill också göra om vårt kök! Efter sommaren kanske. Sen kan vi omvärdera huset och förhoppningsvis lägga om lånen lite. Har ju gjort om badrummet också, och tapetserat om i de flesta rummen. Ja, vi får se.

Signe är bättre i näsan. Skönt att det inte blossade ut till någon riktig förkylning.

Signe ville inte alls somna igår. Sov bara korta stunder. Så vid midnatt tröttnade jag och tog över henne i vår säng så hon fick amma. Då somnade hon direkt. Är så olika från natt till natt. Längtar tills det blir lite rutiner i det hela. Undrar om hon någonsin kommer sluta äta på natten? Det brukar ju variera väldigt. De som har barn som helt sonika fortsätter sova hela natten utan att de behöver göra något ska vara glad. Vi ska också vara glad. Vi är glada! För Signe är så underbar, glad och snäll mest hela tiden! Även om det vore skönt att sova en hel natt ibland. Det kan man väl få önska utan att folk ska tro att man klagar? För det gör jag minsann inte! Nu har hon sovit i 4 timmar  och 15 minuter i vagnen tex! Det är inte alla barn som kan det heller. Så där har vi väldans tur :)

Hon låg i vaggan igår och smaskade så väldigt på händerna! Så söt hon är när hon gör det. Tar hjälp med den ena handen och puttar liksom in den andra så att den hålls kvar :)


Idag har vi vart på långpromenad i det fina vädret. Gick till golfbanan. 4,5 km enkel väg. Snackade lite lagkläder med Elin till i sommar. Var kvar i en timme ungefär sen gick jag hemåt. Såg massa citronfjärilar. Hoppas det är ett tecken på att snön inte kommer tillbaka förrän i november!

Glömde att dra upp soptunnan. Men chansade på att sopbilen skulle komma efter två iaf, det brukar den nästan alltid göra. Såklart inte idag. Piss. Så fick ringa och be de köra en extra tur, det kostade 96:- Jaja, hellre det än att ta soppåsarna själv och åka runt och kasta. Man får inte vara dumsnål.


Lägger in lite bilder senare. Antar att det är dags för att vakna och mata snart. Gäller att vara beredd för efter över fyra timmars sömn på dagen är det nån som har bråttom!


Kommentarer
Postat av: Linda

Vill bara tipsa om att de har pyjamasar på Albert & Herbert till bra priser!! :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback