NHL = inget soffmys.

Idag fick jag lite extra sömn för jag började inte förrän 10. Det var skönt. Jobbet var helt okej. Stressigt som vanligt, men ändå okej. Mina agenter var så himla duktiga idag. De skärpte till sig efter att jag skickade ut mitt mail där jag förklarade hur besviken jag var på gårdagen. Så imorgon måste jag komma ihåg att berömma dem. Beröm är A och O sa en kollega idag. Det håller jag verkligen med om. Så viktigt. Viktigare än mycket annat av det som sägs på mitt jobb.

Lunchen var väldigt trevlig då E bjöd mig på stället som ligger mitt emot systembolaget. Minns inte vad det heter. Mycket gott. Mycket trevligt. Stort tack!

Några från jobbet skulle på tranan och käka idag. Vi har en kille på besök från en av våra kunder och han hade hört talas om 25 kronan och ville för sin liv inte missa det. Tranan ska tacka Anthill för många besök, vi talar väldigt gott om det stället. I Kristanstad bråkas det om vem som ska få åka till Bollnäs för att ryktet om tranan har spritt sig. Typ. Men jag avböjde. Måste ha lite tid till kärleksmys också. Men nu är det NHL.

NHL = inget soffmys.

En trevlig sak som hände idag var att det stod mat på bordet när jag kom hem, eller på diskbänken iaf. Spelar ingen roll vad för mat det var, det är tanken som räknas. Stor tack även till sambon.

IKVÄLL
Se del 2/2 av serien om tsunamikatastrofen i Asien.


Kärlek
                               Kärleksmys på midsommarafton.





Kommentarer
Postat av: Elin

Du har glömt att nämna fotografens namn;)

2007-01-10 @ 21:19:28
Postat av: KungErik

Du verkar ha både visa arbetskamrater (om beröm) samt givmilda kollegor (lunchen).

Sen heter stället vi var på mitt emot bolaget Roys :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback