Kändisbönorna

"När jag kom till Arenan såg jag en 10-15 tjejer i rosa, det var Bollnäs Schlagerbönor". Sagt på Svensktoppen! (Vi var ju bara 8, men kan tänkta mig att vi lät som 15) Tydligen har det talas om oss vid ett flertal tillfällen i radio, minst tre gånger. Plus att vi har vart med på Gävledala och i GD. Men tyvärr såg ingen av oss det på gävledala.
Men vi är ju länskändisar nu iaf! Nästa år funderar vi på att köra en schlager turné och åka på alla ställena! Shit vad kul! Måste kanske börja dra in sponser eftersom det kommer att kosta en del... Men Sigge har ju redan fixat en sponsor, och han anmälde sig frivilligt efter all uppståndelse!

Igår tränade jag faktiskt på gymmet. Första gången på sisådär ett år kanske. Måste försöka komma igång, känner att det är dags. Innebandyn är ju snart slut och jag vill gärna försöka hålla igång och träna lite. Måste börja gå också. Det tycker jag ju faktiskt är skönt. Hade träningsmatch mot Hälsingelaget F17 igår på träningen. Så att de skulle få träna mot lite tuffare motstånd. De gjorde första målet. Men vi skärpte till oss och vann med 13-4.

Idag har vi vart hos Pers föräldrar och ätit. Hans moster och kusinbarn är uppe och hälsar på. Hon har sportlov.

Är trött som ett as och klockan är inte ens åtta. Skulle helst gå och lägga mig och sova nu. Skulle nog behöva det. Men måste kolla på DH och det börjar inte förrän 21.

Jag ska åka Ålandsbåt! Om jag får dispans vill säga. Vi ska ha konferans och utbildning på Ålandsbåten den 24-25 mars. Alla team coacher, chefen, callcoacherna och team managern. Men de var tvungen att söka dispans för mig och Fredrik för att vi är under 23. Juniorerna. :)
Jag har bara åkt båt en gång och det var till Gotland när jag var 10 år. Kommer mest ihåg att jag satt vid fönstret och ritade. Det var så dåligt väder så man fick inte gå ut.

IMORGON
Jobb
Springa klöverloppet. Har fått ihop 70:- per varv iaf. Väldigt nöjd över det.


Kommentarer
Postat av: Sara

Lycka till med springandet idag! :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback